Win 10 Lisans Fiyat , Win 10 Satın Alma , Windows 10 Lisans Satın Al

admin avatarı

Win10 Satın Alma

Windosw bilgisayarlarda kullanılan lisan programlarından birisidir ve güvenilir olması sebebi ile insanlar tarafından tercih edilir

Win 10 Lisans Fiyat işlemi yapılmadan evvel mutlaka bir araştırma yapılması gerekir.  Araştırma yapılmasının sebebi lisansın orijinal veya sahte olup olmadığıdır. Birçok yerde sahte Windowslar satılır ve buda bilgisayarlar için olumsuzluk yaratır. Bu sebeple de iyi bir araştırmanın ardından güvenilir yerlerden Windows 10 lisans satın al işlemi gerçekleştirilmesi gerekir. Satın aldığınız Windows’un sahte veya orijinal olup olmadığını anlamanız mümkündür. Bunun için systeme giriş yapıp orada bulunan ayarları kontrol etmeniz gerekir. Ayarlarda etkinleştirildi yazısını mutlaka görmelisiniz. Etkinleştirildi demek satın aldığınız Windows’un orijinal olduğunun göstergesidir.

Windows10 Lisans Fiyat

Windows güvenilir olması sebebi ile çok fazla tercih edilir. Fiyatı ise birçok kişi tarafından araştırılmaktadır. Fiyatları aslında son derece uygundur. Ama orijinal olmayan lisanların fiyatı daha uygun olabilir. Bu sebeple dikkat edilmelidir. Win 10 Satın Alma 39 TL’dir. Kısa bir araştırmanın ardından gerekli bilgilere sahip olduğunuzda satın alma işlemini yapabilirsiniz.

www.blueyazilim.com

Tagged in :

admin avatarı