IATF 16949 Danışmanlığı , Eğitim , Konya Danışmanlık

admin avatarı

IATF 16949 Danışmanlık

Kalite sistem standartları kapsamında otomotiv sektöründe IATF belgesi bir zorunluluktur. Her üreticinin bu şartnameye uyması gerekir.

IATF 16949 danışmanlığı otomotiv sektöründe üretim yapan şirketler için kalite belgelerinden bir tanesidir. Otomotiv üretimi, montajı ve servisi için konulan kalite sistem gereksinimidir. Otomotiv sektöründe yer alan kuruluşların rekabet güçlerini koruması için bu kalite belgesi kullanılmaktadır. Birçok kuruluş için IATF ticaret için temel bir şarttır.

Sizlerin Yanındayız

Konya danışmanlık şirketimiz şirketlere sistem, gelişim ve müşteri bazlı eğitimler vermeye devam ediyor. Verdiğimiz danışmanlık desteği sonrasında kalite standartlarını en iyi şekilde karşılayabilirsiniz. Tedarik zinciri daha iyi hale getirmek ve süreç performans takibi ile iyileştirme çalışmalarını başarılı bir şekilde sağlıyoruz. Amacımız temel üretim sürecinde farkındalık oluşturmaktır. Çalışanların şirket kültürü ve değerlerine bağlılığı, ilişkileri, gelişime açık ve katılımcı tutumu

Eğer şirketinizde IATF 16949 kalite standartlarını korumak istiyorsanız bu iş için gerekli eğitimi sizlere sunabiliriz. Daha fazla bilgi almak isterseniz hemen internet üzerinden bizlerle iletişime geçebilir ve merak ettiğiniz soruların cevaplarını alabilirsiniz.

www.eradanismanlik.com

Tagged in :

admin avatarı