baş denetçi eğitimi , Konya belgelendirme , ISO 9001

admin avatarı

Konya Belgelendirme Firması

ALKA Belgelendirme, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yetki kapsamındaki ulusal yeterliliklere göre sınav ve belgelendirme faaliyetlerini yürüten Yetkilendirilmiş Belgelendirme Kuruluşudur.

Konya belgelendirme firmamız Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından ya da Avrupa Akreditasyon Birliği bünyesinde çok taraflı tanıma anlaşması imzalamış başka akreditasyon kurumlarınca ilgili ulusal yeterliliklerde TS EN ISO/IEC 17024 standardına göre akredite edilmiş, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yapılan inceleme, denetim ve değerlendirme sonucunda ulusal yeterliliklere göre sınav ve belgelendirme faaliyetlerini yürütmek için gerekli şartları sağladığı tespit edilen personel belgelendirme kuruluşudur.

MS Belgelendirme olarak Konya ilinde türkak onaylı ve sertifikalı olarak belgelendirme hizmeti sağlamaktayız. Eğer Konya belgelendirme firması arıyorsanız bizimle iletişime geçerek dilediğiniz kalite yönetim sistemi belgesi hakkında bilgi alabilir, eğitim ve danışmanlık fiyatını öğrenebilirsiniz.

Baş Denetçi Eğitimi

SGS’den ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemleri baş denetçi eğitimi Kalite yönetim sistemlerini denetleyebilmeniz için gerekli olan becerileri geliştirin.

Günümüzde işletmelerin tüketici beklentilerine ve standartlara uygun ürün veya hizmet verebilecek düzeyde olduklarını kanıtlamaları stratejik bir önem kazanmaktadır. Bu nedenle şirketler, müşteri beklentilerindeki değişime ayak uydurabilmek, yenilikçi olmak, iş verimliliğini arttırmak zorundadır. Tüm bu unsurlar ancak etkin bir kalite yönetim sistemi kurularak sağlanabilir.

ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Baş Tetkikçi Eğitimleri sayesinde, uluslararası kabul gören en iyi uygulama tekniklerini öğrenecek ve KYS ile uyumlu bir şekilde etkin bir tetkik gerçekleştirebilmek üzere gereken tecrübeyi kazanabileceksiniz. Bu eğitimler sayesinde mevcut tetkik tecrübenizi ISO 9001:2015’e emin bir şekilde taşıyabilirsiniz. Ayrıca standartla ilgili en son değişiklikler hakkındaki bilgilerinizi pekiştirebilir ve işinizde sürekli iyileştirmeye katkı sağlayabilirsiniz.

www.tqa.com.tr

Tagged in :

admin avatarı