Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi , Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi , Parkinson Tedavisi

admin avatarı

Ameliyatsız Bel Ve Boyun Fıtığı Tedavisi

Bel fıtığı sıklıkla görülen problemlerden bir tanesidir. Bel fıtığı ameliyatı ciddi kuvvet kaybına neden olabilir. Peki, bel fıtığının tedavisi nasıl yapılır?

Ameliyatsız bel fıtığı tedavisi mümkün mü? Bel fıtığı problemlerinin tamamında ameliyat yöntemi uygulanmaz. Cerrahi müdahale sadece ilaçla tedavi edilemeyen hastalar üzerinde uygulanmaktadır. Ameliyat yapılmadan önce yaş ve kilo gibi faktörleri de önemlidir. Ameliyatsız bir şekilde bel fıtığı sorunlarından kurtulmak isterseniz bu konuda yardımcı olabiliriz.

Boyun Fıtığı Tedavisi

Boyun ağrıları toplumumuzda sıklıkla görülen sorunlardan bir tanesidir. Tıbbi bir rahatsızlıktan kaynaklı boyun ağrıları da görülebilir En yaygın boyun ağrısı kireçlenmedir. Boyun fıtığı ise ciddi bir problemdir. Boyun fıtığı, omurlar arasında bulunan disklerin, yırtılması ya da kayması sonucu baskı görmesidir. Sürekli baskı sonrasında sinir sıkışarak ağrı ve hareket kısıtlılığına neden olabilir. Ameliyatsız boyun fıtığı tedavisi iyileşmenin ilk adımıdır. Bu uygulamada ilaç, fizik tedavi, hidroterapi ve ev hareketleri uygulanır.

Parkinson Tedavisi

Parkinson tedavisinde ilk olarak tedavisi yapılır. İlaç tedavisi desteğiyle beyindeki dopamin maddesinin üretim açığı kapatılmaktadır. Parkinson tedavisi hastanın durumuna göre değişebiliyor. Tedavi için gerekli detayları bizlerden alabilirsiniz.

Tagged in :

admin avatarı