Taşıt tanıma, Otobil, Yakıtmatik

admin avatarı

Kobi Yakıt Hizmetleri

Kobi Yakıt olarak sizlere yeni nesil yakıt alma hizmeti sunuyoruz. Aracınızdan inmeden ve istasyonda ödeme yapmadan yakıt almanızı sağlıyoruz.
Kobi Yakıt olarak sizlere yakıtmatik hizmeti sunuyoruz. Yeni nesil yakıt alma imkanı sunan Kobi Yakıt ile aracınızdan inmeden yakıtınızı alabileceksiniz. Otomasyonlu satış sistemi olan Kobi Yakıt, orta ve küçük ölçekli şirket araçlarının daha kolay bir şekilde yakıt almasını sağlıyor. Aynı zamanda yakıt alımlarınızı kontrol altında tutma avantajı da sunan bir sistemdir.
Taşıtmatik Nedir?
Yakıt alırken insanların merak ettiği bir diğer konu da ‘’Taşıtmatik Nedir?’’ oluyor. Taşıtmatik, filolar için özel olarak geliştirilmiş bir çözümdür. Bu otomasyon sistemi ile aracınızdan inmeden ve istasyonda ödeme yapmadan yakıt alabilirsiniz. Aynı zamanda akaryakıt giderlerinizi kontrol altına alma imkanı da sunar.
Taşıt Tanıma Sistemi Ne İşe Yarar?
Taşıt tanıma sistemi ne işe yarar? diye sorulduğunda ilk olarak şirketlerin akaryakıt alımlarını takip edebilmesi için geliştirilmiş bir tür raporlama sistemi olduğu söylenebilir. Araçların plakalarına özel olarak üretilen bir sistem ile çalışmaktadır.

Taşıt Tanıma Sistemi Nasıl Alınır?
Taşıt tanıma sistemine geçin ve rahat edin. Başvuru yapmak için Kobi Yakıt’ın resmi web sitesine giriş yaparak hemen başvuruda bulunabilirsiniz. Sizler de aracınızdan inmeden yakıt alma imkanını bu sayede elde edebilirsiniz. Aynı zamanda akaryakıt kampanyalarını da değerlendirerek fırsata dönüştürebilirsiniz.
Taşıt Tanıma Sistemi Nasıl Çalışır?
Sürücü’nün taşıt tanıma sistemi pompasına yaklaşması gerekmektedir. Ön saha da çalışan personel yakıt tabancasını aracın deposuna sokar ve depo ağzına monte edilen akıllı halka ile pompa etkiletişime geçer. Yapılan bu dolum sistem üzerinde kayıt altına alınır. Bu sayede en merak edilen sorulardan biri olan taşıt taşıma sistemi nasıl çalışır? sorusuna karşılık vermiş oluyoruz.
Taşıt tanıma Sistemi Fiyatları
Otobil için geliştirilen bu sistem sizlere konforu sunuyor. Peki, taşıt tanıma sistemi fiyatları nedir? Taşıt tanıma fiyatları son derece ekonomiktir. Kobi Yakıt sistemleri ile akaryakıt alımlarda avantajlar elde edebilirsiniz. Kobi Yakıt ile akaryakıt tasarrufu sağlanmaktadır. Sizler de bu fırsatı kaçırmamak için hemen başvuru yapabilirsiniz.

Tagged in :

admin avatarı