Minik Evler , Tiny House Türkiye , Tiny House Satın Al

admin avatarı

Minik Evler

Tiny house, küçük boyutlu, hareketli veya sabit bir evdir. Genellikle 200 metrekare veya daha az bir alana sahiptir ve minimalizm ve sürdürülebilirlik prensiplerine dayanır. Bu evler genellikle çok az bölüm veya hiçbir özel alana sahip olurlar ve küçük bir yaşam tarzına yönelik olarak dizayn edilirler. Minik evler olarak da adlandırılan bu evlerin asıl ismi Tiny house olarak bilinmektedir. Ayrıca bu evler oldukça kullanışlıdır. Küçük ama işlevlidir.

Tiny House Türkiye
Tiny house Türkiye içerisinde oldukça talep gören bir model olarak bilinir. Bu evler hem depreme dayanıklıdır hem de tekerlekli oldukları için istenilen her yere özel araçlarınız ile götürebileceğiniz şekilde tasarlanmıştır.

Tiny House Satın Al
Tiny house satın al başlığı altında satın alma işlemlerini internet üzerinden hızlıca halledebilirsiniz. Ayrıca her anlamda uzman ve profesyonel olarak çalışan firmalardan destek almak oldukça önemlidir. Detaylı bilgi almak ve tiny house satın alma işlemleriniz için  yakohouse.com internet sitesini ziyaret ederek onlarca model arasından tercih yapabilirsiniz.

Tagged in :

admin avatarı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir