eşli batak oyna , çanak batak , eşli batak oyna

admin avatarı

Çanak Batak Dilediğiniz Yerden Oyna

Eğlenceli bir şekilde  çanak batak oyunu oynayarak hızlı giriş ve dilediğiniz anda kullanımla güzel zaman geçirebilirsiniz.

Yüksek Grafik Özellikler

Batak oyununda görsel açıdan eğlencenizi artırıcı bir ortam bulabilirsiniz. Çanak batak HD grafikleri sıradan batak oyunundan daha fazla keyif almanızı sağlayacaktır. Oyunu oynarken ara yüz kullanımı pratik detaylarla önem kazanır.  Oyun oynarken heyecan duymak istediğinizde doğru adresten oyunu sürdürüyorsunuz. Zevkli çanak batak oyununda oyun içi 3D animasyonlar da bulabilirsiniz.  Oyuna giriş yaptığınızda ücretsiz şekilde kullanıma devam edebilirsiniz.

Eşli Batak Oda Seçeneği

Oyuna giriş yapıldığında  eşli batak oyna diyebilirsiniz. Oyun içerisinde toplamda 12 çeşit oda vardır ve koz maça, ihaleli batak seçeneklerini de bulabilirsiniz. Batakta uzman olduğunuzu göstermek için özel masa açarak kendi arkadaşlarınızla oyun oynayabilirsiniz.  Aynı masada mobil üzerinden dilediğiniz anda bu oyunu oynamaya devam edebilirsiniz. Oynamak istediğiniz oyun hangisiyse buna göre seçim yaparak giriş işlemleri sürdürülebilir. Çevrimiçi oynamak gerçekte oynamaktan daha farklı hissettirebilir. Gömmeli batak seçeneği bu oyunda ilerleyen dönemlerde kullanılabilir.

Hediyeli Batak Plus Oyna

İndirdiğiniz uygulama içinde isteğe göre satın alımlar yapabilirsiniz.   Bunun dışında “Hediyeni Al” özelliğinde birçok avantajlı detay bulabilirsiniz. Çarkıfelek özelliğinde tek butonla hediyeler alırsınız. Elinizdeki fiş miktarını artırmak için online batak oyna sitesinden günlük haftalık fişleri toplayabilirsiniz. Batak plus VIP üyelikle oyunlara devam edebileceğiniz bir seçenektir. Oyuncu seviyenizi yükseltmeniz de mümkündür.

https://apps.apple.com/tr/app/çanak-batak/id1469869419?l=tr

Tagged in :

admin avatarı