Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hazır Web Sitesi, Hazır E Ticaret Web Sitesi, Hazır Web Site
#1
Hazır Web Sitesi Almalı mıyım?
[Image: yourwebsoft.com-logo-2_1.png]
Hazır web sitesi, yani scriptler ve CMS (Content Management Systems) temaları, her işletmenin ihtiyaç duyduğu özelliklere göre tasarlanırlar ve özelleştirme imkanlarını da size sunarlar. Her işletmenin faaliyet gösterdiği sektöre göre, hazır web siteleri, bütün ihtiyaçlarınıza cevap vermektedirler. Çünkü herhangi bir sektörde faaliyet gösteren bir işletme sadece o alanla ilgili iş yapabilir ve hazır web siteleri bu ihtiyaca yönelik olarak tasarlanırlar. Örneğin bir Elektronik Pazarlama şirketinin faaliyet konusunda, sadece pazarlama varsa, üretim ve teknik destek işlemlerini başka firmalar yapıyordur, dolayısıyla bu Elektronik Pazarlama Şirketinin web sitesinin özellikleri bellidir. Sadece marka rengine bağlı olarak, hazır web sitesinin renkleri farklılaşabilir. Hazır E Ticaret Web Sitesi
Hazır web sitesi, maliyet açısından, özel tasarım web sitelerine göre çok uygun fiyatlıdır. Çünkü belli standartlara göre kodlanır ve bu hazır web sitesini aynı alandaki birçok firma veya kişi kullanabilirler.
Hazır web siteleri, aynı zamanda özelleştirilebilir oldukları için, özel kodlanan web yazılımlarıyla aralarında kullanım açısından bir fark yoktur. Durum böyle olunca, elbetteki hazır web sitesi yazılımları, özel kodlanmış web yazılımlarına göre daha çok tercih edilmektedirler.
Özel kodlanmış web sitesi script ve temalarına ancak, piyasadaki şirketlerden farklı, yeni bir iş modeli geliştirdiyseniz, bir iş alanında ilk olarak piyasaya çıkan firma iseniz ihtiyacınız olur. Yeni oluşan bir iş alanındaki, sektörde firma sayısı artınca da, o sektöre veya o sektörün iş koluna göre hazır web siteleri kodlanır.
Sonuç olarak; hazır web sitesi scriptleri, tüm firmaların ihtiyaçlarına cevap verebilir ve fiyat açısından daha uygundurlar ama siz hazır web sitesi satın alma aşamasındayken, scriptin veya temanın mobil ve seo uyumlu olmasına, hızına ve istediğiniz özelliklerin mevcut olmasına dikkat etmelisiniz.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)