Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Servis Yazılım
#1
Onarım Sorgula olarak her alandan sektöre teknik servis yazılımı hizmeti sağlıyoruz. Teknik servis yazılı her firmanın servis bilgilerini saklayabileceği ve müşterilere hizmetleri hakkında hızlı ve güvenilebilir bilgi sunabileceği uzun süredir üzerinde çalıştığımız bir yazılımdır. Bu yazılım sayesinde firmaların müşterileri tek tuş ile cihazlarının güncel durumları hakkında bilgi sahibi olabilir. Aynı zamanda müşterilere online ödeme yapma imkânı da sunar.
 Teknik servis yazılımı konusunda kendimize güveniyoruz çünkü alanında profesyonel ekibimiz yazılımımızı müşterilerin kullanım analizlerine göre şekillendiriyor ve onlara en kaliteli hizmeti sunuyor. Onarım Sorgula ekibinin oluşturduğu teknik servis yazılımı sayesinde iş yükünüz azalacak ve yaptığınız işleri daha etkili gözlemleme olanağına sahip olacaksınız. Bu şekilde de kendinize daha etkili ve sağlıklı çalışma ortamı sağlamış olursunuz.
 
Hizmetlerimiz
Müşterilerinize online ödeme olanağı sunarak kolaylık sağlayabilirsiniz.
Sms sistemi ile müşterilerinize işlemleri ve cihazları hakkında bireysel ya da toplu sms ile güncel bilgi verebilirsiniz.
Canlı takip modülü ile serviste bulunan cihazların son durumları hakkında anlaşılır bilgiye sahip olabilirsiniz.
Hareket takibi özelliği ile personellerinizin ya da müşterilerinizin internet sitenizdeki hareketlerini gözlemleyebilirsiniz. Gözlemleriniz ile birlikte önünüze çıkabilecek sorunlara karşı tedbir alabilirsiniz. 
İnternet bağlantısına sahip sabit ya da taşınabilir her cihazdan teknik servis yazılımı sistemini gözlemleyebilirsiniz. Bu şekilde kolaylıkla firmanızın işleyişi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Bunun gibi nice hizmetlerimiz ile Onarım Sorgula olarak firmanızın iş yükünü azaltmayı hedefliyoruz.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)