Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cami Halısı Satışı Yapan Kurumsal Firmalar
#1
Cami Halısı Satışı Yapan Kurumsal Firmalar 
Cami halıları, ev halıları ve diğer tür halılardan farklı olarak üretilirler. Üretimlerinde özel malzemeler ve farklı desenler kullanılır. Bu malzemeler cami halıları daha dayanıklı olmaları adına özel olarak seçilirler ve farklı desenler kullanılmasının amacı ise namaz ibadetinin daha kolay yerine getirilmesini sağlamaktır.
Cami halısı satın almak için güvenilir ve kaliteli ürünler satan firmalar seçmek oldukça önemlidir. Aksi halde halılardan beklediğiniz performansı alamamanız ve kalitesiz ürünlere değerinden daha fazla ödemeler yapmak zorunda kalmanız söz konusu olacaktır. Dolayısıyla cami halısı satın almak ve sipariş vermek istiyorsanız cami halısı satışı yapan kurumsal firmalar tercih etmeniz hem kalite olarak hem de maddi olarak yararınıza olacaktır.
Sizler için hazırladığımız yazımızda, cami halısı nedir, modelleri nelerdir, cami halısı satın alırken nelere dikkat edilir ve cami halısı fiyatları gibi en çok merak edilen konular hakkında bilgiler vermeye çalışacağız. Bu yazımızdan faydalanarak sizin en uygun halı modeli ve desenini seçebilir ve satın alabilirsiniz.
Cami Halısı Nedir?
Camiler, İslam dinine mensup olanlar için toplanma ve ibadet etme yerleridir ve çok kutsal görülürler. İnanan kişiler, inançları gereği 5 vakit namazlarını ister evlerinde isterlerse camilerde kılarlar. Ancak cuma namazı, teravih namazı ve bayram namazı gibi bazı özel namazlarda camilerde kalabalık cemaatler olarak toplanırlar ve ibadetlerini yerine getirirler.
İnsanların toplandığı ve toplu olarak etkinlikler yaptığı her mekanda olduğu gibi camilerde de temizlik ve hijyen konusu oldukça önemlidir. Bu noktada akla direkt olarak cami halıları gelir çünkü tüm ibadet etmek isteyen insanlar camide aynı halıların üzerinde ibadet ederler ve bu halılardan insanlara bulaşıcı hastalıkların yayılmasını önlemekten tutun, halılarda insanlara alerji yapabilecek materyallerin kullanılmaması gibi durumlar ön plana çıkar. 
Bu sebeple cami halılar ev halıları gibi diğer tüm halılardan farklı olarak özel materyallerle üretilirler. Ayrıca namaz ibadetinin daha kolay yerine getirilebilmesi adına özel desenlerle tasarlanırlar. Bu sebeplerden ötürü cami halı fiyatları modeline göre değişkenlik göstermektedir.
Cami Halısı Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler
Camiler, insanların toplu olarak ibadet ettikleri mekânlar olduğu için, cami halılarının bazı özelliklere sahip olmaları gerekmektedir. Buradaki en önemli husus, cami halılarının kolay temizlenebilir olmaları, dayanıklı ve kullanışlı olmaları, ayrıca uzun olmaları gerektiğidir. Türkiye'de üretilen cami halıları günümüzde teknolojinin gelişmesi sayesinde fabrikasyon ürünler olsalar bile, zaman zaman el yapımı cami halıları görmemiz de mümkündür. Manisa cami halısı modelleri son yıllarda oldukça rağbet gören halılardır.
Ülkemizde yoğun olarak yün ya da akrilik malzemeden üretilmiş olan halılar cami halısı olarak tercih edilmektedir. Yün lifi yapısı sayesinde aşınmaya karşı son derece dayanıklı olan yün cami halısı, esnek ve kolay temizlenir olmasıyla tercih edilmektedir.  Yün halı özellikleriyle yapı olarak benzerlik gösteren akrilik cami halısı; görünüşü ve yumuşaklığı sayesinde en çok tercih edilen modeller arasındadır ve ayrıca daha az maliyetli olmaları nedeniyle ekonomik bir şekilde tüm alanların döşenmesini sağlarlar. 
En sık kullanılan halı türünden biri olan saflı cami halısı, namaz kılan cemaatin saf tutmasını kolaylaştıracak desenlerle üretilen halılardır. Göbekli cami halısı, orta kısmında büyük bir desenin bulunduğu halı tipidir ve en önemli özellikleri alev almayan şekilde üretilmiş olmalarıdır. Kalabalık cemaatler için ideal olan seccadeli cami halısı ise halının üzerinde bulunan seccade deseni sayesinde kolay secde edilmesini sağlar.
Cami Halısı Fiyatları
İstenilen ölçülerde, istenilen modelde ve istenilen desenlerde üretilebildikleri için cami halı fiyatları da değişebilmektedir. Metropol cami halısı modelleri için firmamızın kaliteli ve güvenilir hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)