Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kendi Kendini Temizleyen Cami Halıları
#1
Kendi Kendini Temizleyen Cami Halıları
Tüm yapılarda iç mekânların ayrılmaz unsurlarından biri de elbette ki halılardır. Halılar, odadaki havayı anında değiştirebildikleri, zemindeki soğuk havayı duvara sererek uzaklaştırabildikleri için sağlık açısından en önemlidir. Halı denilince ilk akla gelen yerlerden biri de camilerdir. Cami, yurt, otel gibi büyük mekânlarda kullanılan halı çeşitleri günümüzde tamamen farklı türlerde karşımıza çıkmaktadır. 
Hemen belirtmek gerekir ki, makinelerle üretilen halı çeşitleri, büyük hacimli halıların elle dokunamaması ve ekonomik olmaları açısından sentetik ve yün olmak üzere iki ana gruba ayrılabilir. Cami Halıları ise bu tür büyük halılar arasında en dikkat çekici olanıdır ve tamamen uzmanlık ister.
Kendi Kendini Temizleyen Cami Halıları
Dünyada pek çok ülkede ve firma tarafından halı üretilir ancak Cami Halısı denildiğinde Anadolu kültürü hemen her yerde farklılıklarıyla kendini ele verir. Cami halısının en önemli özelliği kendi kendini temizleyen, lekelere karşı dayanıklı halılardır, her geçen yıl kendimizi biraz daha geliştiriyor, özellikle hijyen kurallarına uyan modellerde muhteşem Cami halı fiyatları kampanyasıyla ile her türlü hijyen konforunu sağlayan cami halı modellerini mutlaka görmelisiniz.
Yüksek teknolojiyle üretilmeyi başarmış ve camileriniz için hazırda bekleyen sayısız renk ve desenlerdeki halılarımızı mutlaka görmelisiniz. Makine halılarında teknolojinin doğru kullanılması ve yenilikler sonucunda geliştirilen nano teknoloji ürünleri ile sektör, önemli bir ivme kazanmanın yanı sıra hızlı üretim ve zamanında teslimat özellikleri ile müşteri talebini en üst seviyede tutabilmektedir. Manisa Cami Halısı olarak bu kalite ve hizmet anlayışı ile sizlere muhteşem imkanlar sunuyoruz.
Cami Halılarında Hijyen ve Temizlik
Halılar kullanıldığı alanlarda farklı bir ortam oluştursa da hijyen ve temizlik en önemli unsurlar olarak öne çıkmaktadır. Cami halılarını her ne kadar vatandaşlar çorapları ile kullansalar da zamanla halıların temizliğe ihtiyaç duymaları çok normal. Cami halılarının gerek Akrilik Cami Halısı olsun gerekse daha yumuşak ve daha hassas yapısı ile dikkat çeken Yün cami halısı olsun, cami halılarının artık günümüzde kendi kendini temizleyen modellerinin üretilmiş olması dikkat çekici. 
Sizlerin hizmetine sunacağımız halıların temizlenmesi kolaydır, kir ve leke tutmayan halılar sık sık temizlenme ihtiyacı hissetmezler. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli şey, geniş alana sahip halıların temizliğinin profesyonel ellere bırakılması gerektiğidir. İhtiyaçlarınıza uygun bir halı seçerken, halının modeline ve rengine değil, kullanıldığı ortama uygun olması, sağlıklı bir şekilde kullanılması için çok önemlidir. Metropol Cami Halısı olarak sizlere bu konuda tecrübeli uzman kadromuzla üstün hizmetler sunuyoruz.
Cami Halısı Seçilirken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Camiler bizler için önemli ve kutsal alanlardır.  Namazlarını eda etmek isteyen insanların sıklıkla girip çıktıkları yerlerdir burada kullanılan halıların insanların gözlerini yormayan, renk ve desenleriyle dikkat çeken halılar olmalıdır. Bu noktada da sizlere çeşitli halı desenlerini tavsiye edebiliriz. Saflı Cami Halısı bu özel tavsiyelerimizden biri olacaktır. Bunların haricinde, bütün ihtişamı ve gösterişi ile dikkat çeken Göbekli Cami Halısı ve saf düzeninin en düzgün şekilde olmasını sağlayan ve aynı zamanda muhteşem bir görünüm veren Seccadeli Cami Halısı da sizlere önerebileceğimiz modellerimizden biri olacaktır.
Cami halısı seçiminde, halı üretiminde kullanılan ipliklerin kalitesi, ürünün de kaliteli olduğu anlamına gelmektedir. Fiyat için, her halının kendi ek özellikleri olabilir. Ama daha da önemlisi halının kalitesidir, seçtiğiniz halının uzun yıllar size hizmet etmesi gerekir. Ayrıca, yoğun nüfustan dolayı kirliliği yüksek olan cami halıları, özelliklerine göre bozulmayan ürünlerden seçilmelidir. Cami halılarının, normal süpürgelerle kolay süpürülebilen, basit uygulamalarla kolay temizlenebilir, leke tutmayan ve aynı zamanda da kolay yıkanabilir olması önemlidir. Öte yandan ilk gün olduğu gibi temizlik sonrasında da renklerin parlaklığını korumak çok önemlidir.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)