Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
devrim tecirli , diş hekimi devrim tecirli , dr devrim tecirli
#1
Ağız ve Çene Cerrahisi Nedir ?
 
Ağız ve çene cerrahisi az içerisindeki tüm yumuşak dokularla birlikte diş, Çene ve çene ekleminde görülen her türlü Rahatsızlığın teşhisi ve bu teşhisler neticesinde uygulanması gereken cerrahi tedavileri kapsayan bir bölümdür. [URL="http://www.miniaradentalbeirut.com/"]devrim tecirli[/URL]
 
Ağız ve çene cerrahisi az içerisindeki tüm yumuşak dokularla birlikte diş, Çene ve çene ekleminde görülen her türlü Rahatsızlığın teşhisi ve bu teşhisler neticesinde uygulanması gereken cerrahi tedavileri kapsayan bir bölümdür. Ağız ve çene cerrahisi alanında yapılan her bir operasyonda hastanın durumuna göre çoğunlukla lokal anestezi uygulanmaktadır. Ülkemizde ağız ve çene cerrahisi alanında [URL="http://www.miniaradentalbeirut.com/"]Diş Hekimi Devrim Tecirli[/URL] ile iletişime geçebilir ve tüm cerrahi sorunlarınız için en doğru tedavi süreci hakkında bilgi alabilirsiniz.
 
Ağız ve çene cerrahisi çoğunlukla sürmüş ya da gömülü kalmış dişlerin çekilmesi, implant uygulamaların yapılması, çene ve yüz bölgesinde gelişen enfeksiyonların tedavisi, Diş ve çene kırık tedavileri, çene kemiğini çevreleyen yumuşak doku defektlerinin tedavisi ve ağız içerisinde yer alan kistik ve tümoral oluşumların tedavileri yapılmaktadır. Tüm cerrahi tedaviler için [URL="http://www.miniaradentalbeirut.com/"]Dr Devrim Tecirli[/URL] ile iletişim sağlayabilirsiniz.
 
Çene Tedavisi Nasıl Yapılır
 
Devrim Tecirli çene tedavisi uygulamalarında öncelikli olarak ilaç ve çene kaslarını uygun fizik tedavi yöntemleri planlanmaktadır. Eğer söz konusu rahatsızlık ileri derecede ise ve bu bölgede travma veya tümör gibi durumlar söz konusu ise cerrahi işlemler uygulanmaktadır. Çene tedavisi çocukluk yaşlarında başlayabilen ve her yaş grubuna uygulanabilen bir tedavi aşamasıdır. Çene yapısında oluşan problemler kimi zaman doğuştan kaynaklanırken, çoğunlukla sonradan oluşan rahatsızlıklardır. Çene tedavisi için uygulanan en etkili tedavi yöntemleri hastanın yaşına ve rahatsızlığın boyutuna göre hekim tarafından belirlenmektedir.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)