Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PintiPin ile Premium Hizmet
#1
PintiPin ile Premium Hizmet
Bilgisayarlarda en çok tercih edilen işletim sistemi Windows’tur. Bu işletim sistemi 2000’lerin başında popüler hale gelmiş ve dünya çapında milyarı aşkın kullanıcıya ulaşmıştır. Her geçen sene güncellemeler ve yeni sürümler çıkartan firmanın en son çıkardığı sistem ise Windows 11 olmuştur. Kullanıcıların her geri dönüşünü dikkate alarak sistemi iyileştirme güncellemeleri uygulayan firma bu konuda da oldukça başarılıdır. 
Günümüzde Türkiye’deki dolar kuru vb. problemlerden dolayı işletim sistemleri oldukça pahalıdır. PintiPin kullanıcılara bu hizmeti oldukça düşük maliyete sunmayı hedeflemektedir. İçerisinde Office lisans, cüzdan kodları, çeşitli oyunların hediye kartlar vb. bulundurmaktadır. Kullanıcılar istediği ürünü güvenle alabilir ve hemen kullanmaya başlayabilirler.
Nasıl Satın Alınır?
 
Siteye giriş yaptıktan sonra karşınıza birçok kategoride farklı lisans kodları çıkacaktır. Bunlardan en popülerleri Windows lisanslarıdır. Windows 10 Pro, Windows 10 Home gibi çeşitli Windows 10 lisans kodları sitede bulunmaktadır. Windows 11 lisans kodları da sitede mevcuttur. 
Siteye giriş yaptıktan sonra üyelik alarak işleme başlayabilirsiniz. Ardından istediğiniz lisans kodunu sepete ekleyebilirsiniz. Daha sonra ise kolay ödeme yöntemiyle ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Ödemenizin hemen ardından lisans kodunuz tarafınıza teslim edilecektir. Ayrıca güvenilirlik adına isterseniz adınıza ve adresinize fatura da isteyebilirsiniz. 
Uygun fiyatlı olması ve güvenilirliği sayesinde PintiPin her zaman bütçe dostu olmuştur. İçerisindeki oyunlarda kullanılan kodlar sayesinde de popüler bir oyuncu kitlesi de bulunmaktadır.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)