Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Özel Güvenlik Kursu
#1
Özel Güvenlik Kursu
Piyasada hizmet veren en köklü firmalardan biri olan Aynes Güvenlik, güvenlik görevlisi olmak isteyen kursiyerlere en iyi hizmet garantisi vermektedir. Bilindiği üzere güvenlik görevlisi olabilmenin bazı koşulları bulunmaktadır. Bu koşullardan en önemlisi bu işin yapılabileceğine dair çeşitli kurslar tarafından verilen sertifikalardır. Ehliyet alabilmek için nasıl ehliyet kursuna gidip oradan belirli bir eğitim almak gerekiyorsa güvenlik görevlisi olabilmek için de ilgili kursa gidip sertifikasını almak gerekmektedir. Kişilerin bunun için tercih edebilecekleri en kaliteli Özel güvenlik kursu ise firmamızdır. Uzun zamandır bu sektörde hizmet vermemiz ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmamız bunun en büyük örneğidir.
Özel Güvenlik Kursu Fiyatları
Özel güvenlik eğitiminin nereden ve hangi kurstan alındığı kadar hangi ücrete alındığı da önemlidir. Çünkü kursun fiyatının çok pahalı olması verilen sertifikaya ekstra bir anlam yüklememektedir. Bu yüzden de kişiler güvenlik görevlisi olabilmek için bir sertifika sahibi olmak ister ve daha da önemlisi bunu uygun fiyata yapabilmek isterler. İşte bu yüzden uzun yıllardır hizmet veren firmamız müşterilere hem kaliteli eğitim hem de en ucuz fiyat garantisi vermektedir. Özel Güvenlik Kursu fiyatları günümüzde ciddi artış göstermiştir. Aynes Güvenlik olarak bizler enflasyona inat oldukça uygun fiyatlara eğitimlerimize devam etmekteyiz.
Silahlı Özel Güvenlik Kursu
Firmamız hem silahlı hem de silahsız olarak eğitim hizmeti vermeye devam etmektedir. Bu ayrımı yapmanın farkı girilecek olan işin niteliğidir. Yani kişi silahsız özel güvenlik sertifikası aldıysa iş başvurusu yaparken silahlı güvenlik gerektiren işlere başvuru yapamamaktadır. İşte tam da bu yüzden sizlere önerimiz başvuru yapacağınız iş hangisini kapsıyor olursa olsun silahlı özel güvenlik kursu almanızdır. Çünkü silahlı özel güvenlik sertifikası alırsanız hem silahsız hem de silahlı koruma gerektiren özel güvenlik işlerine başvuru yapabilirsiniz.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)