Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seo Analiz Google Sıralama Yarışması
#1
Seo Analiz Google Sıralama Yarışması
İnternette siteler çeşitli yöntemler ile ilk sıralara çıkmaktadır. Hangi yöntemleri deneyince daha çok tıklanma sağlayacağınızı gösteren analizlere SEO analizi deniliyor. Biz de bu alanla ilgilenenlere bir yarışma düzenlemeye karar verdik. Çeşitli kurallara dikkat ederek sizler de bu yarışmaya katılabilirsiniz. Seo analiz google sıralaması yarışması binlerce lira ödülü de sizlere sağlayacak.
Birinci, ikinci, üçüncü, dördünce ve beşinciye paranın yanında farklı ödüller de veriyoruz. Gerekli şartları yerine getiren herkesin bu ödüllere ulaşma şansı var. Pek çok aracı kullanarak SEO analizi gerçekleştirebilirsiniz. Böylece ödülleri kazanma şansınızı da artırırsınız.
 
Seo Analiz Google Sıralama Yarışması Katılımı için Ne Yapmalısınız?
Yarışmada sırasında kullanacağınız domainleri kural gereği bildirmeniz gerekiyor. İlk adım olarak bunu yapmalısınız. Alan adlarınız son doksan gün önce kayıtlı halde olmalıdır. Daha önce alan adınızı herhangi bir amaç ile kullanmış olmanız katılımınızı etkilemeyecektir.
Bir katılımcı en fazla üç alan adı ile katılım sağlayabilir. Zorunlu olan bir başka durum ise Facebook'ta bulunan SEO analiz grubuna katılmış olmaktır. Yarışmanın sürecinin nasıl ilerleyeceğini merak ediyor iseniz sizlere bir kelime öbeği vereceğiz. Yarışmanın süresi içerisinde her katılımcı kendi alan adını aramalar içinde en üstte çıkarmaya çalışacaktır. Süre bitiminde en üstte yer bulan alan adı birinci olacaktır. Seo analiz google sıralaması yarışması için tüm bu şartları yerine getirmeniz yeterlidir.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)