Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AlaTadım Lezzet Farkıyla
#1
AlaTadım Lezzet Farkıyla
 
İnsan nüfusunun ve şehirlerde yaşayan insan sayısının artmasıyla birlikte gıda ihtiyacı da bunlara paralel olarak artmaktadır. Son yıllarda halen daha köy yerleşimlerinden şehir hayatlarına göç devam ederken gıda ihtiyacını karşılamak da zorlaşmaktadır. Şehir hayatındaki en büyük sıkıntılardan biri de yenilen gıdaların organik olmamasıdır. İçerisinde GDO gibi yabancı katkı maddeleri bulunan gıdaları kullanıcılar tercih etmek istemese de mecbur olarak tüketirler. AlaTadım ise tüketicileri organik olarak doğal ve yöresel ürünler sunmaktadır. Kullanıcılar da bu ürünleri bu sebeplerden dolayı çokça tercih etmektedir.
AlaTadım’ın Sunduğu Lezzetler
 
İnternet sitesi üzerinden hem gıda çeşitlerine hem de firma hakkında bilgi, izin ve güvenlik belgelerine ulaşabilir ve bu belgeleri şeffaf bir şekilde inceleyebilirsiniz. Ürün çeşitleri arasında Alaşehir salamura yaprak, pekmez, tahin kuru üzüm, salamura yaprak, salça, zeytinyağı gibi bir sürü ürün bulunmaktadır. Bu ürünlerin en büyük özelliği doğal olmasıdır. İnternet sitesi üzerinden kullanıcılar istediği ürünü alabilirler. Siteye girip üyelik aldıktan sonra satın alınacak ürün sepete eklenir. Daha sonra kolay ödeme yöntemi sayesinde gerekli adres ve ödeme bilgileri girilir. Ardından ürün adresinize kargo yoluyla teslim edilir. 
Kullanıcılar tarafından oldukça iyi geri dönüşler alan AlaTadım hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini hep üst seviyelerde tutmuştur. Günümüzde birçok firma gıda satışı yapmaktadır fakat bu firma doğal ve organikliği ile ön plana çıkmıştır.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)