Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Full Mod Apk ile İndirmek Daha Kolay
#1
Full Mod Apk ile İndirmek Daha Kolay
APK yani Android Package Kit android telefonlardaki uygulamaların uzantısıdır. Kullanıcılar uygulama marketlerinden satın alamadığı yüksek fiyatlı oyun ya da uygulamaları APK sitelerinde ararlar. Bu site sayesinde kullanıcılar istediği uygulama ya da oyuna kolayca erişim sağlayabilirler. Siteye girildiğinde kullanıcıları ücretsiz apk indir temalı yazı karşılar. Bu sayede kullanıcılar güvenle istediği uygulamayı indirebilirler. Site içerisindeki dosyaların tamamı virüs tarama programından geçtiği ve temiz olduğu için kullanıcılar gönül rahatlığıyla bu uygulamaları indirip kurabilirler.
APK Nasıl İndirilir ve Kurulur?
Andiroid kullanıcıları Play Store gibi uygulama marketlerinde pahalı olan uygulama ya da oyunları satın almak yerine apk olarak sitelerden indirip telefonlarına kurarlar. Yine bu site içerisinde de 100’lerce uygulama ve oyun bulunduğundan dolayı kullanıcıların ilk tercihi olur. Kullanıcılar site içerisinde bulunan arama kısmına istediği uygulamanın adını yazarak arama yapabilirler. Ardından çıkan sonuçlarda aradığı uygulamayı bulup sayfaya yönlendirilirler. Uygulama resminin altında apk indir butonu yer almaktadır. Bu butona bastıktan sonra işlemi onaylarlar ve ardından indirme başlar. 
Apk uzantılı dosya indikten sonra kurulumu yapılır ve uygulama kullanılmaya başlanır. Kullanıcılar yine site üzerinde bulunan modlu apk indir butonuna basarak genelde oyunlarda kullanılan çeşitli modları ve ilerlemeleri hazır olan uygulamaları indirebilirler. Yine aynı şekilde kurulumu yaptıktan sonra virüs anlamında bir şüphe duymadan kullanmaya başlayabilirler.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)