Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ip kamera , ip güvenlik kamerası , ip kamera fiyatları
#1
İp Kamera Kullanmanın Avantajları ve Fiyatları
[Image: guvenlikbayii-logo.png]
Daha Fazla ip Esneklik
İp güvenlik kamerası cihazları, elektrik prizleri olmayan yerlerde kolayca ip üzerinden güvenlik amerası sinyalleri dağıtarak görüntü almanıza olanak tanır. Artık çalışmak için standart bir çıkışa ihtiyaç duyma sınırıyla karşı karşıya kalmadıklarından, daha önce ulaşılması zor olan yerlere artık daha kolay erişilebilir. Duvara veya çatıya yüksek bir ip güvenlik kamerası takmak artık göz korkutucu bir iş değil, çünkü güç ve ağ bağlantıları almak için yalnızca bir ağ kablosuna ihtiyacınız var.
(Uzak) ip güvenlik kamerası yönetimi
[Image: 7kameraliguvenlikseti-320x320.jpg]
Yönetilen ip kamera çok yararlı bir özelliği, bunlara İnternet veya yerel ağ üzerinden erişebilmenizdir. Bu erişim, başarısız olabilecek uç güvenlik kameralarına uzaktan görüntü döngüsü yapabilmeyi içerir. Çöken ip güvenlik kamerası veya yeniden başlatılması gereken VoIP telefonu artık yerdeki bir kişinin fiziksel müdahalesine ihtiyaç duymaz. Her iki cihazda da gerekli yeniden başlatma için gereken tek şey, anahtar yönetimi arayüzü aracılığıyla bir tane başlatmaktır.
Bazı Ethernet Üzerinden Yönetilen Güç Anahtarları, bağlı tüm Poe Switch cihazlarını izleyebilir ve belirli bir süre boyunca iletişim kuramayan bir cihazın yeniden
başlatılmasını otomatik olarak başlatabilir. Böyle bir özellik, örneğin bir güvenlik kamerasının gecenin ortasında çalışmayı durdurması durumunda özellikle yararlı
olabilir.
[Image: 6kameraliipguvenlikseti-320x320.jpg]
Bir 2mp ip güvenlik kamerası mı yoksa 5 mp ip kamerasımı mü kullanacağınıza karar vermek, nasıl bir ip kamera sistemi için ip kamera ip güvenlik kamerası PoE cihazı bağlamanız gerektiğine bağlıdır. Güvenlik sistemindeki tek ağ IP güvenlik kamerası veya tek kablosuz güvenlik noktası gibi bireysel ip kameralar, PoE enjektörleri aracılığıyla sorunsuz bir şekilde bağlanabilir. Daha fazla ip kamera cihazı bağlamanız gerektiğinde, bir ip kamera sistemi daha iyi bir seçimdir. Yeni bir kamera kurulursa, kurulumu geleceğe dönük hale getirmenin kesin bir yolu, tüm ip kayıt sistemlerine eklenebilen ve güvenlik kamerası trafiğini izole edebilen ve önceliklendirebilen yönetilen ip kameralar ve bunların çeşitleri kullanmaktır.
İnternette satın almak için en uygun ip kamera fiyatları hakkında bilgi alabileceğiniz https://www.guvenlikbayii.com/ip-guvenlik-kamerasi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)