Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blog Aracı
#1
Blog Aracı
 
Blog aracı 2017 yılından beri sosyal içerik platformu olarak medya yayını yapmaktadır. Bu web sitesinin bir kısmında kesinlikle kendinize de yer bulabilirsiniz. Gerek okuyucu gerek yazar olarak. Kendini içine çeken yazıları ile her konuda bilgi alabileceğiniz web sitesine ‘https://blogaraci.com/’ bu adresten ulaşabilirsiniz.
20’den fazla konu hakkında yazılar bulabilirsiniz. Konu kategorilerinden bazıları; dizi-film, eğlence, köşe yazıları, haberler, iş ve finans, kripto para, sağlık, sosyal medya, oyunlar, moda ve güzelliktir. 
Pek çok farklı konuda yazı bulunduran bu sitede çeşitli bilgiler öğrenerek kendinizi geliştirebilirsiniz. Bunların yanı sıra güncel haberler, son dakika haberleri ve gündemin önemli olaylarını da bu site üzerinden takip edebilirsiniz.
Site içerisinde infografikler de bulunmaktadır, buradan merak ettiğiniz öğeleri inceleyebilirsiniz.
Blog aracında yayımlanan içerikleriniz blog aracı ve yazarlarına aittir. Bu içeriklerin alıntılanması ve kopyalanması sadece blog aracının yazılı iznine tabidir.
Blog aracı sitesinin en gözde kısımlarından biri burç yorumlarıdır. Burç özelliklerinizi anlatan bir kısım vardır ve günlük olarak burç yorumları çıkarılır.
 
Blog Aracında Nasıl Yazar Olabilirim?
 
Web sitesine girdiğiniz zaman sağ üst köşede ‘üyelik’ kısmı bulunmaktadır. Bu kısma tıklayıp üyelik işlemlerinizi hallettikten sonra içeriklerinizi oluşturup sisteme yükleme işleminizi tamamlayabilirsiniz. 
İçeriklerinizi yüklemeye başladıktan belli bir süre sonra ise gelir elde edebilirsiniz. Daha sonra bakiye çekim talebinde bulunup talebinizin onaylanmasını bekleyebilirsiniz.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)