Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
online psikoterapi , istanbul psikiyatri
#1
İstanbul Psikoterapi
[Image: 2022012710482304.02.2021-a6bb0d46e701348...e51601.png]
 
Psikoterapist kişinin iç yaşamını ele alıyor ve en doğru desteği veriyor. Merkezimiz psikolojik destek uygulamasıyla sizlerin yanında olmaya devam ediyor.
Online psikoterapi hayatınızda daha fazla yer almaya başladı. Bilgisayar kullanımının artması nedeniyle bir çok alan internete adapte olmaya başladı. Psikolojik destek de bu konulardan bir tanesidir. İnsan merkezli bu hizmet şimdi hastalara çok daha kolay bir şekilde ulaşıyor. İnsanlara ilişkin sorunların artması da online psikoterapinin önemini bizlere gösteriyor.
Hayatınıza dair çözüme ulaştıramadığınız sorunlarınızı uzman psikoterapistimize iletebilirsiniz. İnternet üzerinden uzman doktor gözetiminde psikolojik danışmanlık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Yılların tecrübesiyle hastalara psikolojik eğitim destek ve danışmanlık hizmeti veriliyor.
İstanbul Psikiyatri Servisi
[Image: 20220131154349anasayfa-kimdir.jpg]
 
Online terapiler video konferans yolu ile yapılır. İletişimin yüz yüze olmasının önemi büyüktür. Yüz yüze iletişimde jestler ve mimikler iletişimi kolay hake getirir. Online terapiler geleneksel terapiler ile aynı işleve sahiptir. Yapılan araştırmalarda online terapinin gücünü bizlere göstermektedir.
Psikoterapist insanların karşılaştığı sorunlarla baş etmeleri için profesyonel destek sunuyor. Uzman doktorumuz sizi dinleyerek yaşadığınız engellere karşı dik durmanızı sağlıyor. İstanbul psikiyatri desteği için hemen randevu talep edebilirsiniz.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)