Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copystopper Yerli Kopya Kontrol Aracı
#1
Copystopper Yerli Kopya Kontrol Aracı
İnternet ortamının her yere ulaşması ile içeriklerin kopyalanması da olası bir hal almıştır. Burada sadece yazı içerikleri değil fotoğraflar ve resimler de söz konusudur. Kullanılan bir yazının daha önce başka bir yerde kullanılıp kullanılmadığı nasıl anlaşılabilir? Bunun için geliştirilmiş özel programlar bulunmaktadır Kopya kontrol sistemi olarak bilinen bu programlar ile her türlü yazı incelenebilmektedir. Copystopper da bu sitelerden biridir. Geliştirdiği özel algoritma sayesinde içeriklerin kopya olup olmadığı öğrenilebilir.
%99 doğruluk payı olması da ne kadar güvenilir bir program olduğunu göstermektedir. Yerli olan bu kopya kontrol aracını üye olan herkes kullanabilmektedir. Kısa süren bir site üyeliğinden sonra istenilen içerik incelenebilir. Tarama alanı kontrol edilmek istenilen içeriklerin yapıştırılması gereken alandır. Bu kısma istenir ise yazı direkt kopyalanıp yapıştırılabilir. Bir başka yöntem ise dosya şeklinde yükleme yaparak taramaya başlamaktır.
 
Özgün İçerikler İçin Copystopper
Kullanacağınız içeriğin özgün olması büyük önem taşımaktadır. Hem intihal olmaması hem de içeriğin kullanılan alanlarda ön plana çıkabilmesi için özgünlük şartı aranmaktadır. Peki sizin oluşturmadığınız içerikler özgün müdür?
Makale özgünlük testi ile bu içeriklerin kontrolünü sağlayabilirsiniz. Alanında oldukça başarılı olan bu program ile %99’a varan doğruluk payı bulunan sonuçlar elde edebilirsiniz. Birkaç dakika içerisinde sonuçları öğrenmeniz mümkündür. İstediğiniz belgeyi, 1000 kelimeye kadar varan içerikleri bu program sayesinde kısa sürede tarayabilirsiniz.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)