Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En çok Tercih Edilen Digitürk Paketleri
#1
En çok Tercih Edilen Digitürk Paketleri
Türkiye’nin birbirinden seçkin ulusal ve yerel kanalların sevilen programların en eğlenceli adresi Digitürk’te en çok tercih edilen Digitürk paketleri nelerdir? Cepten, Tabletten, Web’den, Smart TV ve Apple TV izlemeyi seçerek 4K farkıyla hemen kurulum olmadan taahhüt olmadan izlemeye başlayabilirsin. 
Digitürk Giriş paketi, Digitürk taraftar paketi, Digitürk Film paketi, Digitürk Dizi paketi, Digitürk Spor EXTRA paketi, Digitürk Belgesel paketi, Digitürk Çocuk Paketi, Digitürk Sporsever paketi, Digitürk avantaj paketleri en çok tercih edilen paketler arasındadır. Dünyanın ilgi ile takip ettiği çizgi filmleri, animasyonları ve eğitici yapımlar her yaştan çocuklar için uygun içerikleri hizmetleri sunuyor. 
Digitürk Paketlerinde Neler Var?
Dünyanın yıldız oyuncuları ile öne çıkan futbol ve basketbol liglerini, tenis turnuvalarını kaliteli ve kesintisiz yayın akışının sağlandığı sadece spor programlarına özel Spor EXTRA paketinde bulabilirsiniz. Zorlu şartlar altında kayıt altına alınmış vahşi yaşam ve doğanın belgesellerini popüler bilim ile teknoloji serilerini tarihi belgesellerin içeriğini sadece Digitürk Belgesel Paketinde izleyebilirsiniz. Ayrıca Digitürk engelli indirimi avantajlarından da yararlanabilirsiniz.
Digitürk yan oda paketi Digitürk sporsever taraftarlarının en güncel spor gündemi Digitürk Sporsever kanalında. Her spor dalının özel canlı yayınlandığı Digitürk Sporun Yıldızı Paketi canlı maçların ve müsabakaların ve tenis turnuvaları 3 Ay boyunca tüm kanallarıyla birlikte hediye. Dünyanın sporu 12 ay boyunca ayda sadece 109 TL Digitürk sporun paketine sahip olabilirsiniz. Yeni üyelik ayrıcalıklı fırsatlardan sadece yeni Digitürk üyeleri yararlanabilmektedir.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)