Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Digitürk Paketleri
#1
Digitürk Paketleri
Eğlencenin adresi Digitürk, birbirinden seçkin ulusal ve yerel kanalların, sevilen programları kesintisiz ve HD izlemenin adresidir. Digitürk taraftar paketi kampanyaları oldukça avantajlı seçenekler sunmaktadır. Türkiye’nin birbirinden prestijli ulusal kanallarında bağımlılık yapacak yarışmalar, spor kanalları, sevilen yerli diziler ve en güncel haber programları yalnızca Digitürk’te. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte yaygınlaşan akıllı televizyonların, iki tip üyelik modeli için Digitürk paketleri satılmaya başlandı. 
2018 – 2019 sezonu itibariyle standart kalite ve yüksek kalite deneyiminin yerini 3 ekran ve 4 ekran aldı. Standart kalite aylık üyelik azami 800k görüntü çözünürlüğü kalitesini sunarken yüksek çözünürlük kalitesi ise 1800k ile yayınları kesintisiz izlenmesine olanak sunuyor. 
Yeni Üye Modellerinin Özellikleri
Yeni üye modellerinde 3 ekran (tablet, web ve mobil izleme ekranları) 1800k ekran kalitesi ile 4 ekran üyeliklerde (3 ekrana ek olarak Smart TV izleme hakkı barındırıyor.) Standart kalite seçimlerinizde (3ekran) üyeliğine uygun olmadığını bilmelisiniz. Peki, Digitürk paketleri nelerdir? Digitürk paket üyeliği aylık ücreti ne kadar? Digitürk engelli indirimi var mı? Soruları oldukça merak edilmektedir.
Digitürk Sporsever taraftarlarının en güncel spor gündemi Digitürk Sporsever kanallarından takip edilebilir. Her spor dalından yayınlanacak canlı maçların müsabakaları ve turnuvaları Digitürk Sporsever de. Digitürk Giriş Paketlerinde neler var? Kampanya kapsamında 12 aylık 4 Büyük Taraftar Paketi oldukça uygun fiyatlarla sunulmaktadır. Üstelik 03.09.2022 tarihine kadar devam edecek Digitürk sporun yıldızı paketi, Digitürk taraftar paketi hediye. Ayrıca Digitürk yan oda paketi ek ücret ödemenize gerek kalmadan HD yüksek kalitede izleme fırsatını sunuyor.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)