Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Digitürk Spor Paketleri
#1
Digitürk Spor Paketleri
Türkiye’nin birbirinden seçkin ulusal ve yerel kanalların bulunduğu, en sevilen programların keyfini yaşatan ve en çok sevilen spor dallarının eğlencesinin adresi Digitürk. Digitürk’ün en güncel spor gündemi Digitürk Sporsever kanallarından takip edin. Her spor dalından illere özel paketleriyle Süper Lig, Vay be, İnteraktif gibi tüm spor aşıklarını ekrana bağlayacak canlı turnuva müsabakalarının programları ile maç analizleri ve yorumları Digitürk Sporsever’ de. 
Hiçbir ek ücret almadan 4ekranda izleme özgürlüğü sadece Digitürk Sporsever’ de. En sevdiğiniz spor müsabakalarının düzenlendiği programları beIN CONNECT ile TV’den ister cepten veya tablet izleme ayrıcalığını Digitürk spor tutkunlarına kolaylıklarını sunuyor. Bunun yanı sıra Digitürk yan oda paketi de maç tutkunları için uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
Digitürk’ ün Spor Severler İçin Sunduğu Avantajlar 
Digitürk sporun yıldızı paketleri kapsamında; beIN FC, beIN Asist, beIN Final, BSL Stüdyo, Alo beIN, Vay be, beIN Euroleague, interaktif gibi tüm spor tutkunlarını ekrana bağlayan programları ve analizlerini yayın akışına bağlı kalmadan da her zaman spor tutkunlarıyla birlikte yanınızda. Digitürk’ün bu fırsatlarla dolu renkli dünyasında Digitürk engelli indirimi kampanyası ile birlikte izleme keyfini herkes için uygun hale getiriyor. 
İllere özel süper lig Digitürk’ün sporseverler için Sporsever kampanyası her ilde spor keyfi yaşanması için taraftar paketleri ile beIN SPORTS kanallarında kaliteli bir spor keyfi sizlerle. İllere Özel Süper Lig Digitürk taraftar paketi ayrıca Digitürk kampanyası şehrinize özel sabit ayda uygun fiyatlarla sizlere sunuluyor. Üstelik 3 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli Anadolu Taraftar Takımlarından birinin maçları hediye.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)