Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Digitürk Paketleri Fiyatları
#1
Digitürk Paketleri Fiyatları 
Türkiye’nin en seçkin kanalların sevilen dizi ve programları en eğlenceli ve keyif veren adresi Digiturk. Digiturk’ ün birbirinden keyif veren spor program dallarının kesintisiz ve her yerde izlenebilir özelliğinde ki paket fiyatları nedir? Digitürk 1800K ile yüksek çözünürlükte 4ekrana kadar tutkuyla takip edilen programların paketlerinde neler var? Digitürk’ün Digiturk yan oda paketi kampanyası Digiturk sporun yıldızı paketi ve Digitürk taraftar paketlerinin fiyatlarında ilk üyelere özel indirim fırsatı için hemen Digitürk üyeliğini ayda uygun fiyatlar ile kaçırmayın. 
Digitürk Kampanyaları
İşte Digitürk kampanyası ve size özel fırsatları; 
Digitürk kaçırılmaz fırsat paketleri İllere özel süper lig taraftar kampanyası; Şehrinize özel taraftar paketi son derece uygun başlayan fiyatlarla sunulmaktadır. İllere Özel Sporun Yıldızı Kampanyası; Şehrinize özel süper lig paketi de makul fiyatlarla satılmaktadır. Digiturk engelli indirimi, özel kampanya Digiturk taraftar paketi; Engelli vatandaşlarımız, gazilerimiz ve şehitlerimizin aileleri için indirimli fiyatlar Digiturk’te sabit olarak ücretlendirilmektedir. 
Dizi paketi kampanyaları Digitürk paketleri; En popüler diziler Digiturk paketleri de uygun fiyatlarla. Digitürk Filmin Yıldızı Paketi; Oscar ödüllü filmler bu paketle çok uygun fiyatlarla sunulmaktadır. Yan oda kampanyası paketleri; Herkes dilediğini izlesin diye yan odada Digitürk keyfi için indirimli yan oda kampanyası sabit fiyatla sporseverlere sunulmaktadır. Digitürk Anadolu Taraftar Paketleri; Seçtiğiniz takımın Süper Lig maçları ve ailenizin yıldızı paketi Digiturk’ te kampanyalı fiyatlarla bulunuyor.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)