Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Digiturk Paket Seçimi
#1
Digiturk Paket Seçimi 
Türkiye’nin en kaliteli ve kesintisiz birbirinden eğlenceli kanalları, televizyon izleme alışkanlığını en renkli programlarıyla değiştiren sektörün öncüsünü Digiturk’ tür. HD yayınlarıyla görüntü kalitenizi ve izleme keyfinizi arttırarak keyfinize keyif katmanızı sağlayacak. Digitürk paket seçimi yapmadan önce çok ekranda izlenebilir olmasına, yüksek çözünürlükte görüntü kalitesinden fayda sağlanılmasına ve indirimli paket seçiminde dikkat etmeniz için Digitürk’e başlarken avantajlı paket önerisini denemenizde fayda var. Digiturk taraftar paketi uygun fiyatlarla sizlerle.
Digiturk İlk Üyeliğin Avantajları
Digitürk ilk üyeliğinde Digitürk giriş paketini seçerek başlamanız avantaj sağlayacaktır. Digitürk’te arzulanan seçkin film ve dizi avantajları için Digitürk giriş paketine ek olarak dilediğiniz paketleri ister eğlence ister belgesel ve dilediğiniz birçok renkli seçenekleri ile cebi rahatlatan ayrıcalığıyla birlikte istediğiniz platin paketlerden (Dizi, Film, beIN SPORTS) dilediğinizi seçme fırsatı sunulmaktadır. İzlediğiniz kadarını ödeme seçenekleriyle Digitürk’te kendi hesabınıza göre Digiturk yan oda paketi seçeneğiyle arzunuzu belirleyebilirsiniz. Engelli vatandaşlar için de Digiturk engelli indirimi avantajları sunulmaktadır.
Digiturk seçkin paket seçimi Digiturk keyfinizi katlamak için seçebileceğiniz paketler ise Spor EXTRA paketi, Belgesel paketi, Çocuk paketi, Sporsever paketlerini ek paketlerden istediğinizi seçerek sadece izlediğinizi ödersiniz.  Digitürk sadece giriş paketi izleyebilmek için en az 12 ay taahhüdü verilmesi gerekmektedir. Digitürk’te paket seçimi yaptınız ve paket seçimini değiştirebilme olanağını da size sunuyor. Digitürk’ün birbirinden renkli dünyasında, en eğlenceli dakikaları ve ailenizle en unutulmaz aile gecelerinizde kesintisiz ve kaliteli TV keyfi için Digitürk giriş paketiyle bu çok avantajlı dünyada yerinizi alın. Digiturk taraftar paketi ile de tüm maçları uygun fiyatlar ile izleyebilirsiniz.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)