Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çelik Kapı
#1
Çelik Kapı
Çelik kapı evlerin olmazsa olmaz parçaları arasında yer almaktadır. Gerek apartman dairesi gerek ise villa kapısı olsun her ev için mutlaka gereklidir. ARMADOOR firması uzun yıllardır birçok projeye imza atmıştır. Yeniliklere her zaman açık olan bir firmadır ve her geçen gün kendini geliştirmeyi elden bırakmamaktadır. 
Kaliteli ürünler ve işinin en iyisi ekibi ile her zaman profesyonel bir işe çıkarmaktadır. Ürünlerin sağlamlığı, satışa sunulmadan önce gerekli test ve kontrollerden geçmektedir. Ürünler estetik açıdan göz alıcı olduğu kadar aynı zamanda güvenlik açısından da oldukça sağlamdır. Bu yüzden uzun yıllar kullanım sağlanması mümkün olmaktadır. Bu ürünler gerek yeni inşaatlarda gerekse evlerde sonradan değişecek olan kapılar için tercih edilmektedir.
Kapı Seçenekleri
ARMADOOR elbette yalnızca çelik kapı satışı yapmamaktadır. Aynı zamanda birbirinden şık dış kapı seçenekleri, yangın kapıları gibi farklı seçeneklerde bulunmaktadır. Üstelik satışa sunulan bu kapıların hepsi son teknolojiye ayak uydurarak üretilmiş ürünlerdir. Firmanın hedefe her zaman öncelikle müşteri memnuniyeti ve kişi güvenliğidir. 
Pivot kapı, çelik kapı ya da dış kapı seçeneklerinden hangisini tercih eder iseniz edin uzun yıllar kullanım sağlamanız mümkün olacaktır. Ürünlerin hepsi dayanıklılık açısından oldukça sağlamdır. Giriş kapıları darbeye, güneşe ve suya dayanıklı olacak şekilde üretilmektedir. Yangın kapılarında ise dilerseniz sertifikalı kapıları tercih etmek şansınız bulunuyor. Uygun fiyatlar ile kaliteli ve dayanıklı kapılara kolaylık ile sahip olabilirsiniz.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)