Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boru Bükme Makinası
#1
Boru Bükme Makinası
 
Boru bükme birçok farklı alanda yapılabilir. Teknolojik araçların kullanımlarıyla zaman kazanmak ve maliyeti en aza indirmek için boru bükme makinası tercih edilebilir. Bu makalemizde size boru bükme ile ilgili genel bilgi vereceğiz.
Herhangi bir borunun belirli ölçü ve açıda kuvvet uygulayarak bükülmesi sonucu boru bükme işlemi gerçekleşir. Otomotiv, iş makinaları, mobilya, beyaz eşya gibi pek çok alanda bu işlemler kullanılabilir. Birden fazla boru bükme taktiği bulunmakla birlikte, bunlar farklı alanlarda kullanılmaktadır.
 
Özellikle üretim tesislerinde bu yöntemlerde sıklıkla yararlanılır. Boru bükme sadece dairesel boru için değildir. Düz çubuk ve demir teller gibi birçok bileşen bu işlemde kullanılabilmektedir.
Boru bükme tekniklerine bakıldığında iterek bükme, üç toplu bükme, malafalı bükme ve sararak bükme gibi farklı teknikler olduğunu görürüz. 
 
En İyi Boru Bükme Makinası
 
Boruların kullanım amacına uygun olarak yeniden şekillenmesini sağlayan makinalar, boru bükme makinalarıdır. Bu makinalar sayesinde işlem görecek olan borular kullanımına uygun şekil kazanır. Liv Makine olarak çeşitli firmalar için ürettiğimiz özel makinalarımız ile, siz müşterilerimizin yanındayız.
 
Liv Makine tarafından üretilen farklı boru bükme makinaları, çeşitli alanlarda kullanılabilir. CNC, yarı otomatik, servolu çift kafa vb. boru bükme makinaları ile birçok üretim tesisine uygun makinalarımız bulunmaktadır. Üretim alanınıza en uygun boru bükme makinası için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Uygun fiyatlarımız ve uzun yıllar garantimiz ile siz değerli müşterilerimizin yanındayız.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)