Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaçamak Filmi
#1
Kaçamak Filmi
Kaçamak filmi Netflix tarafından yayınlanan 2022 yapımı bir filmdir. Film suç, gizem ve dram türüyle izleyicilerine sunulmuştur. 03 Mart 2022 tarihinde yayınlanan film Sarah Alderson’un The Weekend Away adlı eserden uyarlanmıştır. Film senaryosu ve oyuncu kadrosuyla milyonlarca izleyicinin beğenisini kazanmıştır. İlk günden itibaren en çok izlenenler arasında yerini almıştır.
Kaçamak filmi full izle yaklaşık 1,5 saatlik bir süreye sahiptir. Filmin yönetmenliğini Kim Farrant yapmıştır. Film oldukça zengin bir yapıya sahiptir. Birbirinden yetenekli ve ünlü oyuncuların rol aldığı film izleyicilerini ekran başına kilitlemiştir. Filmin kadrosu Leighton Meester, Christina Wolfe, Ziad Bakri, Luke Norris, Amar Bukvić, Iva Mihalić, Adrian Pezdirc ve Parth Thakerar gibi ünlü ve yetenekli isimlerden oluşmaktadır.
Kaçamak Film Konusu
Filmin başrollerini paylaşan Kate ve Orla iki yakın arkadaştır. Bu iki arkadaş her yıl bir hafta sonu tatili planı yaparlar. Bu yılki hafta sonu tatil planında ise Lisbon’ a gitmek vardır. Harika bir tatil başlangıcı yapan iki yakın arkadaştan Kate’in kaybolması ile bütün işler değişir. 
Kaçamak full izle Kate’in kaybolmasıyla yeni bir boyut kazanır. Geriye kalan Orla yakın arkadaşı Kate’in katili olmakla suçlanır. Kendi suçsuzluğunu ispatlamak ve yakın arkadaşını bulmak için çabalayan Orla büyük bir çaba sarf etmektedir. Gösterdiği çaba Orla’nın  can acıtıcı bir gerçeği öğrenmesine neden olur. Bu gerçek Orla’nın oldukça üzülmesine neden olmuştur.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)