Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İspanya 2020'den beri ilk kez kaybetti
#1
Sekiz kez Avrupa şampiyonu olan Almanya, İspanya'yı yenerek B Grubu'nun zirvesine yükseldi ve ev sahibi İngiltere ile Euro 2022 çeyrek final berabere kalmaktan kurtuldu.
 
Almanya, İspanyol kaleci Sandra Panos'tan gelen bir topun doğrudan Klára Buhl'a düştüğü ve düşük bir kurtarışla attığı golle erken bir gol buldu.
 
Lucia Garcia, kalecinin daha önce attığı iki topu da çeviremedi. Son denemede bir defans oyuncusu daha atışı engellemeye yetti.
 
10 ay diz çökmeden aksiyona ancak Mart ayında dönen Alexandra Popp, bir an için içini çekti. Ve Betox güncel giriş için sözünü verdi.
 
Wolfsburglu forvet, Euro 2013 ve Euro 2017'yi sakatlık nedeniyle kaçırdı, ancak Cuma günü Danimarka'yı 4-0 yendikleri maçta yedek olarak gol attıktan sonra bu Euro'daki ikinci golünü yedi. Turnuvanın favorisi İspanya, bu Cumartesi Danimarka ile karşılaşacak ve kazananlar son 16 turu İngiltere karşısında ikinci sırada tamamlarken, kaybedenler takımlar bittiğinde kafa kafaya kuralıyla elenecek
 
Maç berabere biterse, İspanya daha iyi bir genel gol farkı sayesinde ikinci sırada bitirecek. Bu detaylar ayrıca Betox giriş üzerinden de takip edilebiliyor.
 
Turnuvayı ilk kez kazanmak isteyen İngiltere, Pazartesi günü Norveç'i 8-0 yenerek A Grubu'nu lider bitirerek lig tarihinin en büyük galibiyetini elde etti.
 
Almanya vs İspanya nasıl oldu, daha fazla tepki ve analiz
İspanya 2020'den beri ilk kez kaybetti
Ballon d'Or şampiyonu İspanyol orta saha oyuncusu Alexia Putellas, Finlandiya'ya karşı oynanan maçın başlamasından üç gün önce İngiltere'de yaptığı antrenmanda ön çapraz bağını sakatladıktan sonra Salı günü Barselona'da ameliyat oldu.
 
Barça operasyonun başarılı olduğunu, ancak Cuma günü Milton Keynes'te 4-1 galibiyet için takımının tribünlerden çıktığını gören Putellas'ın 10-12 ay sahalardan uzak kalacağını söyledi. . Bu, muhtemelen 2022-23 sezonunun tamamını kaçıracağı ve Temmuz ve Ağustos aylarında Avustralya ve Yeni Zelanda'da yapılacak 2023 Dünya Kupası'na katılamayacağı anlamına geliyor.
 
Putellas'ın sakatlığı, rekor sahibi Jennifer Hermoso'nun da Haziran ayında dizinden sakatlandığı turnuva başlamadan önce İspanya'nın karşılaştığı ikinci kayıptı.
 
Her iki oyuncu da Almanlara karşı kötü bir şekilde acı çekti ve İspanya 12 denemeden birinde gol atamadı.
 
Sadece 50 saniye sonra Finlandiya'ya gittiler ve yine erken kazandılar, bu sefer üç dakika içinde.
 
Top Panos'a döndüğünde herhangi bir tehlike yok gibi görünüyordu, ancak Buhl'un vuruşu Buhl'a isabet etti ve topu İspanya kaptanı Irene Paredes'ten uzaklaştırmak için şutunu çektikten sonra alt köşeyi bitirdi. İspanya gol şansı buldu, ancak golcü Garcia, Alman kalecisi Merle Frohms'un yanından geçtiği dar bir kornerden kaçırdı, Patricia Guijarro ve Mariona Caldentey'e de izin verilmedi.
 
Dünyada beşinci ve İspanya'nın iki sıra üstünde yer alan Almanya, sadece %30 topa sahip olmasına rağmen, Brentford Community Stadyumu'nda 16.037 seyirci önünde iki şutunda gol attı.
 
İlk golün ardından, Lea Schuller olarak gelen Popp, Covid-19 için pozitif test ettikten sonra ekarte edildi, Felicitas Rauch'un 36. dakikada yaptığı kafa vuruşu beraberliği kırdı. Ispanyada.
 
Mağlubiyet, Mart 2020'de Amerika Birleşik Devletleri'ne 1-0 yenildikleri SheBelieves Kupası'ndan bu yana ilk kez İspanyollar için 24 maçlık yenilmezlik serisini sonlandırdı.
Kaynak: https://betoxadresi.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)