Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kedi Yatakları
#1
Kedi Yatakları
Sevimli dostlarınızın rahat etmesini ister misiniz? Cevabınız evet ise firmamızın kedi yatakları tam sevimli dostlarınızın rahatına ve konforuna göre tasarlanmış ürünler olarak biliniyor. Sizlere sunmuş olduğumuz pet-shop ürünlerinin tamamı kaliteli ürünler olarak sektörde tanınmaktadır. Bunun yanında ürünlerimizi sizlere satarken sigortalı hizmet kapsamında satışını gerçekleştiriyoruz. Böylece ürünlerinizde herhangi bir teknik problem yaşanması durumunda ürün iadesi imkanını sizlere sunmaktayız. Firmamızın ürünlerine göz atmak istiyorsanız www.patiderm.com adresine giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu adres üzerinden ürünlerimize göz atabilir ve sevimli dostlarınızın ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Kedi tırmalama tahtası ürünlerimiz son günlerde hayvan severler tarafından oldukça fazla tercih ediliyor. Ürünlerimizin hepsi birinci sınıf kalite standartlarına sahip ürünler olarak sektörde ön plana çıkmayı başarmaktadır.
Pet-Shop Ürünlerimiz
Kedi tırmalama evi başta olmak üzere firmamız sizlere birçok kedi malzemesi ürününü sunmaktadır. Dolayısıyla firmamız sizlere bu alanda en geniş ayrıcalıklı hizmetleri sunmayı başarmaktadır. Birinci sınıf özelliklere sahip bir firmadan hizmet almak istiyorsanız irtibata geçmeniz gereken telefon numarası 0 539 587 75 40 numarasıdır. Bu numara üzerinden bizimle irtibata geçebilir ve ürün siparişlerinizi oluşturabilirsiniz.
Kedi yataklarımız genellikle 65 cm düzeyindedir. Bunun yanında siyah, mavi, beyaz, gri gibi renk seçenekleri mevcuttur. Kedi oyuncakları, kedi tasmaları, kedi çantaları, kedi aksesuarları gibi ürünleri web sitemiz üzerinden temin edebilirsiniz. Sizlere sunmuş olduğumuz geniş kapsamlı hizmet deneyimleriyle her daim ön planda olan bir firmayız.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)