Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
spotlighter winterfest
#1
Rap müziğin yeni yıldızları ile açılışı yapılacak Spotlighter WinterFest 11-20 Şubat 2022 tarihleri arasında online gerçekleşecek ve katılım ücretsiz olacak.
 
Spotlighter, yeteneklerin keşfedildiği ilk sosyal etkileşim uygulaması olarak keşfedilmemiş tüm yeteneklere kapılarını açıyor! Kurduğu algoritmalar sayesinde yayınlar devam ederken yetenek avcılarının yetenekleri keşfetmesini sağlıyor. En önemlisi de algoritmasında kullanıcılarına oy hakkı vermiş olması. Yani yetenekler ve yetenek avcıları burada. İzleyiciler, değerlendirenler olarak bu iki kutbu bir araya getiriyor. spotlighter winterfest
 
4 Farklı Kategoride 100 Yeni Yetenek Festivalin Yayıncı koltuğunda yer alacak!
 
WinterFest ile kullanıcılarımızı buluşturmak için gün sayıyoruz. Müzik, Dans, Performans gösterilerinin yanın sıra sohbet spotlarının da olduğu festivalimiz Rap yetenekleri ile açılışını yapacak.
 
Bu 4 farklı kategoride 100 “Rising Star Talent” belirlemek için 20 Aralık itibari ile kampanyalar başlatılacak. Her kampanyada en çok oy alan yarışmacılar bu 100 kişi arasına dahil edilecek. Festival tarihine kadar bu 100 kişiye festivale hazırlanmaları için eğitim programı sunulacak.
 
10 Günde 35 Yayın Gerçekleşecek – Seçilen yayın konseptleri ile alıştığımız fiziksel festivallerden farkı olmayacak.
 
Seçilen 100 “Rising Star Talent” ile yayınlar açılacak, bu yayınlara ünlü isimler konuk olacak. Ne kadar müzik yoğun olacak olsa da eğlenceden sosyal sorumluluğa kadar her konu bu festivalde yer alacak.
 
WinterFest Parti
 
10 günlük serüvenin bitişinde bir araya gelip eğlenebileceğimiz bir partimiz olacak. Yüksek güvenlik önlemlerinin alınacağı bu partide festival yayıncılarından en başarılı olanların performansı yer alacak. Partinin kalanında DJ müzikleri ile keyifli anlar geçirilecek.
 
Festivalde Dağıtılacak Ödüller
 
Kampanya içeriklerine özel sponsorlarımızın sağlayacağı ödüllerin dağıtımının yanı sıra eğitim ve hediye çekleri dağıtılacak. Toplamda 50.000 TL üzerinde değeri olan ödüller tüm festival süresince dağıtılmış olacak.
 
Festivalin İlkleri
 
Bir “digital copy party” demek hiç de abartı olmaz. Bir festivale gittiğinizde bulabileceğiniz tüm seçenekler festival süresince uygulama içerisinde yer alacak. En büyük fark da canlı olarak birebir diğer kullanıcılar ile etkileşime girebileceksiniz. Bir taraftan konserinizi dinlerken diğer tarafta felsefe sohbetine katılmanıza hiçbir engel yok. Sınırsız eğlence ve tam bir festival ortamı
 
Sponsorlar
 
Etkinliğin ana sponsorluğunu KissFM üstelenecek. Bunun yanı sıra Faselis medya sponsoru olarak yer alacak. Ürün sponsorları da her kampanya ile açıklanacak.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)