Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yunanistan nakliye
#1
[Image: logo.png]
 
Yunanistan Nakliye, Atina ve Selanik başta olmak üzere Yunanistan'ın tüm bölgelerine Komple ve Parsiyel nakliye hizmeti veriyoruz. Metroport olarak Yunanistan'a 50’nin üzerinde profesyonel çalışan, tam donanımlı altyapı ve kusursuz iletişim ağı ile kaliteli hizmet vermektedir.
 
Yunanistan hattında bir çok büyük firmaya çözüm ortaklığı
Metroport A.Ş. olarak Taşımacılık sektöründe 17 yılı aşkın tecrübemiz ve profesyonel kadromuz ile tenteli, optima, mega ve maxima özmal araçları ile karayolu taşımacılığı organizatörlüğü yapmaktayız. Yunanistan hattında geniş acenta ve depo ağımız ile hizmet vermekteyiz.
 
Misyonumuz :
Uluslararası arenada lojistik alanda öncü bir firma ve marka olarak 'komple çözüm' hizmeti sunarken, müşteriye özel hizmet alternatifleri üreterek sektördeki hedeflerini sürekli yükseltmek ve yeni teknoloji fırsatlarını değerlendirmek.
 
Tedarik zincirinde müşteriye özel sunduğu yüksek performanslı, verimli ve kurumsal çözümlerle lojistik hizmetini bir sonraki seviyeye taşıyan,
 
Entegre hizmetleriyle müşterilerin rekabet güçlerini arttırmayı ilke edinen, Maliyet odaklılık ve sürdürülebilir karlılık anlayışı ile hizmet vermektedir.
 
Vizyonumuz :
Kaliteli ve eğitilmiş işgücü, yüksek teknoloji araçları ve gelişmiş sistemler kullanarak stratejik iş ortaklıklarımızı arttırmak ve lojistik sektöründe uluslararası marka olmak.
 
Vizyonumuz, entegre lojistik çözümleriyle, müşterilerine lojistik hizmetinden daha fazlasını sunan, bugünkü tecrübeleriyle sektörün yarınına yön veren, başta müşterileri olmak üzere, tüm paydaşları tarafından küresel ölçekte en çok tercih edilen lojistik aktörlerinden biri olmak.
 
Hedeflerimiz
Lojistik'de tüm ilerleyişin bir panel sayesinde ürünün hammade tedariğinden ihracatına kadar bütün evrelerin takibini yapabilmek üzerine çalışmalar yapmaktayız.
 
Çözüm sunduğumuz müşterilerimizin müşterine; en doğru bilgi, ürün stoğu ve konum bilgisi saglayabilmesine adına Metroport A.Ş. olarak teknolojik altyapı hazırlıyoruz.
 
Şuanda araçlarımızın %80'i verilerin işlenebilmesi ve takibinin yapılabilmesi adına gerekli ekipmanlarla donatılmış ve kontrol panelimize bağlanmış şekildedir.
 
 
 
Firmamız, Türkiye Avrupa arasında karşılıklı olarak komple, parsiyel, grupaj ve ADR sınıfı yük taşımalarını CMR Sigorta Teminatı kapsamında yapmakta olup, Avrupadaki güçlü acenta ağı ile ara taşıma ve Yunanistan Nakliye hizmetleri vermektedir.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)