Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Panda Boyama ile Kaliteli Zaman Geçirin
#1
Panda Boyama ile Kaliteli Zaman Geçirin
Boyama sayfaları çocukların sevdiği uğraşlardır. Çeşit çeşit olmaları sayesinde her çocuğun beğendiğini bulması kolay olmaktadır. Basitten karmaşığa, kolaydan zora pek çok türünü bulmanız mümkün. 
Yaşı küçük, parmak kasları daha gelişmemiş, yeni başlayan çocuklar için çizgi detayı fazla olmayan boyama sayfalarını tercih edebilirsiniz. Yaşı ilerledikçe daha karışık ve detaylı olanları çocuğunuz ve öğrencileriniz için çıkarabilirsiniz.
Alfabetik olarak sıralanan boyama sayfaları içerisinden ilgi alanına uygun olanı bulabilirsiniz. Sitemizde sıralamalar alfabetik olduğu için aradığınızı bulmanız da kolay olacaktır. Çizgi film karakterinden yiyeceklere, prenses boyamalardan taşıtlara kadar istenilen her türlü içerik vardır.
 
Tüm Gelişim Alanlarını Destekleyen Boyama Sayfaları
Boyama sayfaları bilindiği üzere en çok parmak kaslarını güçlendirir. Çocuklar kalem tutmayı bu uğraş ile kavrarlar. Küçük kas olarak nitelendirilen bu alan her çocukta farklı zamanlarda gelişir. Ancak gelişim aşaması aynı sırada devam eder. Bu aşamaların çabuk aşılması için boyama sayfalarından faydalanabilirsiniz.
Her ne kadar boyamalar küçük kasları geliştirse de tek faydaları bu değildir. Tüm alanların gelişmesinde etkileri bulunur. Dil gelişiminin de olumlu etkilenmesi için boyama yapılır iken çocuk ile sohbet edilir. Ne boyadığı, ne renk kullandığı, resimdeki ile ne yapmak istediği sorulabilir. Böylece dil gelişimi ve bilişsel gelişimi olumlu etkilenir. Arkadaşları ile boyama ile ilgili sohbet ederken sosyalleşmektedir. Bir boyama sayfası pek çok alanın gelişmesi için yeterlidir.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)